Új kiadó, új lehetőségek

Az Angeli Book Kiadó új színfoltot szeretne hozni a hazai könyvpiac világába: szórakoztató- és szépirodalmi művek, művészi értékkel bíró kiadványok publikálásával egy olyan Olvasóközönséghez szólunk, aki nyitott az új, merész stílusokra, szereti a magyar nyelv szépségét és nem áll tőle távol akár a fantázia és szellem világa sem…

Az Internet nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően az Olvasó kapcsolatba léphet a Szerzőkkel, betekintést nyerhet a könyvek tartalmába. A kiadványok megvásárlására elsődlegesen és alapvetően a honlapon történő megrendeléssel van lehetőség, a Kiadónk által publikált könyvek első kiadásának bolti terjesztését nem tervezzük.

A tengerek mélyén lévő kincsek közel 90% nem került feltárásra. Úgy gondoljuk, a helyzet hasonló a Földön élő, kincset érő emberi gondolatokkal, történetekkel. Az Angeli Book Kiadó vezetőjeként arra törekszem, hogy ezek az irományok mihamarabb sikeres feltárásra kerüljenek, legyen az bármilyen téma is, ha a története izgalmas, érdekes, mi szeretnénk megosztani a világgal!